10 ÅR!!!

 
Just idag för 10 år sedan klickade jag in på blogg.se, registrerade en blogg och skrev mitt allra första blogginlägg. Idag fyller min lilla söta blogg 10 år! Hipp hipp hurra för den! :D
 
Jag minns att jag pluggade grafsik design och kommunikation i Bollnäs vid den tiden. På bussen på väg hem från en vanlig dag full med kretaiva och roliga studier satt jag och pratade med min då nyfunna vän, Sandra. Vi satt ofta och pratade om allt mellan himmel och jord, och just den dagen pratade vi om bloggar och bestämde oss för att starta en varsin. Sagt och gjort, senare på kvällen gjorde vi det. Vet inte riktigt vad som hände med Sandras blogg, men jag tror min blogg överlevde lite längre än hennes?
 
Bloggen har ju varierat lite i både innehåll och hur flitig den varit med uppdateringar. Så här dåligt uppdaterad som den varit de senaste 2-3 åren har den aldrig varit. Svaret på den anledningen stavas B A R N. ;) Jag är helt enkelt inte i det stadiet i livet just nu där en blogg får ta mycket av min tid. Men jag vill heller inte säga att min blogg är avslutad, för min lust till att blogga finnns fortfarande kvar. Det är "bara" det där med att tiden inte räcker till för tillfället. Så, vem vet. Kanske jag börjar blogga lite mer ju äldre barnen blir? Jag vill ju, som jag skrivit tidigare, inte blogga så mycket om mina barn heller vilket gör det lite knepigare då min vardag till 90% handlar just om dom nu.
 
Oavsett om jag fortsätter att vara aktiv eller inte med min blogg framöver tycker jag det är fantastiskt roligt att kunna se tillbaka på mitt liv. Vad gjorde jag i augusti 2010? Det är bara att klicka in på bloggen och läsa! :P
 
Det bästa med min blogg är att den ger mig utrymme till att vara kreativ i både foto och illustration (herregud vad mycket tid jag kunde lägga ner på ett blogginlägg förut...) Och för att inte glömma att det var faktiskt tack vare min blogg som jag mötte en tjej som idag är en utav mina närmsta vänner. :)
 
Grattis och hipp hipp hurra hurra hura hurra för dig idag emmaskogelhund.blogg.se!! Ja må du leva uti hundrade år!
 
Har jag några som som följt med här sedan start? Vore kul att veta! Något blogginlägg ni tyckt varit extra kul att läsa om? :)

RSS 2.0