Nakna veckan

Den här veckan är ganska annorlunda för min del. För det första har vi lämnat ifrån oss vår bil för fix av parkeringsskada från i somras. Bara för att man vet att man inte har tillgång till bil i en vecka så kommer man helt plötsligt på massa grejer man vill göra som kräver bil, haha. Men men, snart har vi bilen hos oss igen. :)
Det andra är att jag inte har något bankkort. Upptäckte nämligen i söndags att det inte låg där det annars alltid är. Suck! Har letat runt på alla tänkbara ställen, men det var till slut bara att ringa och spärra det så nu väntar jag på mitt nya kort. Så nu när jag går på mataffären får jag räkna hur många tjugolappar jag har och se om jag har råd med både musli och bröd.. ;)
 
Ingen bil och inget bankkort alltså. Naken vecka men en rätt så billig sådan. Alltid nåt! :)
 
Bild jag fotade under en promenad hemma i Enköping förra veckan. Så vackra färger nu! ♥

Bloggen hjärta instagram

Min blogg är ju tyvärr inte så väldans aktiv nu för tiden. Önskar jag hade mer tid för den, men det tar ju sin lilla tid att skriva om händelser och ens tankar och sen även fixa ihop en bild till inläggen (jag avskyr blogginlägg utan bilder nämligen... eller inlägg med fula bilder). Men jag är lite mer aktiv på instagram däremot. Den enkla anledningen till varför det är så är för att det tar mindre tid att tjoffa upp något på internettet. :)
 
 
Och nu har jag äntligen fått in min intstagram på bloggen för er som vill glutta på vad jag lägger upp där. Tokbra ju. Och ni bloggläsare som också har ett instagram-konto och inte redan följer mig, gör gärna det vettja! Vore ju lajbans! :)

Kanelbullens dag och höstmarknad

Helgen är slut och den har varit toppen! Idag har det ju bland annat varit själva Kanelbullens dag (inte så värst viktigt egentligen, men ändå) och så har jag och min lilla familj varit på en stooor höstmarknad. Det var tokbra! Vi trodde dock kanske att marknaden skulle vara liiite mindre än vad den faktiskt var, men det gjorde ju inget. Det var ju bara bättre! :) Jag köpte mig en påse brända mandlar (var toksugen på det redan när vi klev in på marknaden, men väntade med att köpa tills min man fick nog av mitt prat om dom, så då handlade jag och mumsade på, hihi) och ett halsband som jag tyckte var en finurlig idé. Man liksom fick välja en form, och så skrev en snubbe valfri text på ett litet riskorn som han lade ner i formen tillsammans med valfria pärlor/stenar/blomma. Hmm, lite kneptigt att förklara men det blev fint. ;)
Efter några timmars marknadsknatande satte vi oss i bilen igen och brummade hem där det förstås blev en varsin kanelbulle efter middagen. Nu är vi redo för en ny vecka! :)

RSS 2.0