Dagar på västkusten

Oj oj, bloggtorka nu igen. :P Svårt det där med att hitta tiden att blogga när timmarna om kvällarna innan läggdags behöver fyllas med jobb och helgerna vill jag spendera på annat sätt än vid datorn.
 
Sedan sist har vi varit igång med en hel del faktiskt. Tänkte berätta om den senaste hutflykten vi gjort. Förra onsdagen åkte ner till Göteborg och kom hem i söndags. Emil skulle på en jobbgrej och bo på herrgård men ha helgen ledig, så jag och lilleman passade på att följa med och turista. :) Vår kompis David bor i Göteborg så vi skulle få sova hos honom.
 
Vädret var ju helt oslagbart och som jag har gått och gått och gått med barnvagn/bärsele för att guida runt lilla mini i storstan, hihi. Jag och Fnöset var ensamma torsdag-fredag så vi besökte vackra Slottsskogen första dagen. Jag hade fått låna Davids spåvagnskort för att kunna ta mig runt men det fick ligga orört. Visst, det var en bra bit till Slottskogen från lägenheten, men det var ju lite kul att se allt längs vägen dit och hem också. Men svettigt var det, pjuh! ;) Men dit och "hem" kom vi! Så jäkla stolt faktiskt, jag som bukar gå vilse och klarade det relativt galant, och nu med en bebis också!
Slottsskogen är en sån otroligt mysig plats att vara på! När jag och lilleman (äntligen) kom fram till skogen slog vi oss ned på en filt under ett stort träd där jag intog en sallad som jag köpt med mig, och Fnöset var nöjd av att ligga och chilla i skuggan och skratta åt löven ovanför honom. ♥ Efter lunchen strosade vi runt och kikade på sälarna och pingvinerna, vilade oss igen med lite dryck och ammning, och efter en stund vände vi "hem" till Davids lägenhet där vi tog det lugnt resten av kvällen.
 
 
På fredagen strosade vi runt i centrum på lite affärer, gick på avenyn, lunchade i en park och hängde lite utanför Liseberg. Jag blev liiite sugen på att gå in på Liseberg och återuppleva sååå många barndomsminnen därifrån, men det får vänta. Ska bli riktigt skoj att gå där med Fnöset när han blir lite äldre! :)  Fick i alla fall se sagoslottet på håll (en av mina favoritkaruseller). Hursomhelst, nu har jag visat min son Göteborg! Intresset från hans sida var dock sisodär. ;) När Emil och David sedan anslöt sig fram mot kvällen köpte vi med oss sushi och åt den i solnedgången i en park.
 
 
På lördagen åkte vi norrut till Hamburgsund där Davids pappa har ett sommarställe och båt. Vi satte på oss flytvästarna och begav oss ut på vattnet. Vädret var ju även denna dagen tipptopp så vi lade till på en ö och bara cihllade. Grillade korv, badade, solade, gick runt på ön och såg oss omkring, pratade om allt mellan himmel och jord. När det började bli kväll och det var dags att åka tillbaka till fastlandet passade vi på att slänga ut linor med drag på för att se om vi skulle få någon napp. Det tog inte lång stund så började det nappa för fullt! Emil och Davids pappa stod på varsin sida av båten och bara håvade upp makrill efter makrill, David körde båten och jag satt med en trött minimänniska som sov gott i min famn. Addera underbar solnedgång på det och ni har en, enligt mig, helt magisk kväll och ett underbart sätt att avsuta en rackarns mysig helg på! Jag har inga bilder från just den kvällen, dels för att jag fysiskt inte kunde fota men sen även för att jag bara ville sitta och njuta till fullo. Makrillarna räknade vi till 26 stycken! Så innan läggdags blev det en god fiskmåltid. Vilken båt-premiär för mini!
 
 
Eftersom vi hade en bit att åka packade vi oss iväg i rätt skaplig tid på söndagen. Emil filmade sommarstället uppifrån luften med sin flygmojäng och jag myste under tiden runt i trädgården bland äppelträden.
 
Det var vår västkusttripp! :)

Ett helt halvår

Nu har det gått ett halvt år sedan jag blev mamma. Det kan vara det bästa halvåret som jag upplevt i mitt liv hittills. Den kärlek som jag känner för den här lilla personen som dundrat in i mitt liv går inte att beskriva.
Jag har fortfarande inte riktigt tagit in till 100% att jag är mamma. Jag är rädd för att nypa mig i armen och vakna upp ur drömmen, men det behöver jag inte vara rädd för. Jag kan nypa mig i armen tusen gånger om, han kommer finnas kvar för det det här är det riktiga livet.
 
Underbart är ordet! ♥
 

Ett stopp i Sigtuna

Jag och min lilla familj har gjort en hel del mysiga utflykter i sommar. För snart en vecka sedan styrde vi bilen mot Sigtuna. Vi strosade runt i de söta butikerna och gick och kikade på lite runstenar och en fästning. Tyvärr blev vi både blöta och väldigt hungriga så det blev ingen lång visit denna gång. Jag hann se en väldans rolig grej innan vi åkte vidare i alla fall, en bokkiosk! :)
 

En bra start

Tjo hopp!
Idag har det varit sol heeeela dagen. I alla fall hos mig. Det är ju helt otroligt, inte en enda regndroppe har jag varken sett eller känt. Och inte nog med det, jag har haft en bröllopsfotografering också. Och på kvällen gick jag ut i en park tillsammans med min lilla fina familj. Där satte Emil och jag oss på en filt och "bara va", mumsade på de bästa kakorna och när sonen kände sig klar med att ligga i vagnen och tjoa runt, så gjorde även han oss sällskap på picknickfilten. ♥ Sol, bröllop och familjemys. Det här blev en bra start på augusti! :)
 

RSS 2.0