Tillbaka från sommarledigheten!

Hej på er!
Hoppas ni haft och har en toppensommar! Tror ingen kan ha klagat på dåligt väder i alla fall. :P Jag är i alla fall återigen hemma igen i lyan och har massa roligt företagsjobb att hugga tag i imorgon! Är riktigt pepp! Här kommer en liten sammansfattning av min ledighet.
 
Emil och jag har haft fyra lediga veckor tillsammans (bortsett från några fotograferingar som jag haft). De två första veckorna var vi kvar på hemmaplan där vi haft besök i några dagar och kvällar samt att vi åkt på lite utlfykter (ska berätta mer om en utav utflykterna i ett eget inlägg). Sedan tog vi med oss vårat pick och pack och begav oss uppåt i landet. Jag parkerade hos mamma och pappa medan Emil fortsatte upp till sin familjs sjöbod uppe i Sundsvallstrakten. Efter drygt en vecka gjorde jag Emil och hans bror sällskap där uppe. I fredags åkte vi neråt igen för att ha en kräftskiva tillsammans med min familj innan det var dags att dra sig hem igen.
 
Överlag kan jag inte direkt klaga på den här sommaren, bortsett från lite tråkiga sjukdomar och skador. Jag har förvisso inte gjort många ansträningar ska jag erkänna, men är det inte lite det som lediga stunder är till för? Att bara koppla av och ladda batterierna. Jag har i alla fall njutit till fullo ute på landet och när jag levt sjöbodsliv. Fått träffa när och kära, badat, läst en bok, ätit god mat... terapi på hög nivå! :)
 
Här är ett par bilder på en stor fin svanfamilj som bodde grannar med oss uppe i sjöboden. Det är väl typ dom som jag fotat den här sommaren... jag vet, det är skandal! Vissa stunder tycker jag inte att jag förtjänar att kallas för fotograf... Jag får bevara det mesta av sommaren 2014 i mitt minne nu istället. Det går nog det med. :)
 
Vi hörs snart igen!
 

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Å vilken fin svanfamilj. Min ledighet har ju bara börjat. tre veckor till att bara lata sig. Vi fick ju några bra dagar tillsamans i alla fall. Tack för det. Kram från mamma.

Svar: Lata på och vila dig nu du, mor lilla. Tycker vi fick en hel del bra dagar tillsammans, lite sjukdomar får ju inte sätta hinder! Kram! <3
Emma Skoglund

2014-08-04 @ 16:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0