Kliomanen

Igår eftermiddag började det plötsligt klia på mig, typ överallt. På huvudet, armarna, benen, fingrarna, tårna.. ja, ni fattar. Riktigt irriterande! Jag tog en dusch, bytte kläder men det hjälpte inte det minsta. Ringde min privata rådgivare (mamma) och fick tipset att ta en allergitablett, även om jag inte ätit något som jag inte brukar. Jag tog en och efter någon timme blev det faktiskt bättre, tur det så jag fick sova på natten. Vaknade bara någon gång av att det kliade. Idag är det betydligt bättre, hoppas det upphör inom kort!
 
Jag har faktiskt gjort annat än att gå runt och klia mig också. Imorse var jag uppe med tuppen (läs Emil) för att bege mig iväg på frukostmingel för egna företagare. Det är ett event som hålls typ en gång i månaden här i Enköping. Det var väl helt okej, men tyckte nog att frukosten var det bästa av allt. Får se om jag gör fler besök.
 
Om ett par timmar ska jag iväg på nästa grej, ett möte med en rådgivare gällande mitt företagande. Det tror jag däremot mer på är min grej. Gick på ett sånt möte i Norrköping som jag gillade, men nu när jag bor i en annan stad känner jag att det vore bra med lokal rådgivning.
 
Ni missar väl förresten inte min företagsblogg? Just nu efterlyser jag tips och idéer om vad jag skulle kunna erbjuda för nya produkter och tjänster till nästa år. Har du en idé så gör din röst hörd vettja! :)
 
En bild på min fina hamster vars pälsfärg matchar vår säng numera. Finis-Runa.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0