Klappar och hundar

Hejsan hopp!
Hoppas ni myser i juletiderna och inte stressar runt. Även om jag inte direkt sitter rastlös nu om dagarna så kan jag inte påstå att julstressen drabbat mig i år (hittills). Det känns väldigt skönt att inte känna någon stress! Jag vet vad jag ska ge i stort sett alla i julklapp, har dock inte köpt allt ännu men det är på g! :)
 
På jobbfronten är det mycket hundfoto nu, och det är ju toppen! :) Har mottagit beställningar från drop-in fotograferingen, mailat runt, fakturerat, redigerat bilder, och nu återstår att skicka iväg allt på utskrift. Imorgon, om vädret är bra, ska jag möta upp en tjej med sin hund i en park här i Enköping för att ta lite potrtätt. Skoj skoj! Så ja ni hör, mycket hundar just nu. :)
 
Här är porträtt på lilla Stella samt kompisarna Nova och Stella (igen) som stod modeller på drop-in fotograferingen för ett par helgen sedan. Fler porträtt hittar ni på här på företagsbloggen.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Men å vilka fina hundar. Måste vara anorlunda att fota hundar. men säkert hemskt roligt. Fina bilder blir det i alla fall.

Svar: Kul att du gillar bilderna mor! Och visst är hundarna fina. Du har helt rätt, att fota hundar är lite annorlunda mot för att fota brudpar men det är minst lika kul! :)
Emma Skoglund

2013-12-11 @ 21:32:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0