Mycket nu.

Phju. Det är mycket nu. Bloggen får komma vid sidan av, har mycket jag skulle vilja visa er tex från sommaren och saker som vi åker och köper till lägenheten, men det finns varken lust eller tid åt att göra ordning såna inlägg nu. Får se när det blir.
 
Jag har fullt upp att handskas med känslor som går upp och ner, att titta på möbler i butiker som skriker "Köp mig!", grejer som ligger och väntar på att bli rensade och nerpackade, kontakter med banker och mäklare, uppsägningar av tex lägenhet och bredband, ett nytt boende som man mentalt försöker möblera med en planritning som enda hjälp. Och så vidare. Och mitt i allt detta ska man ju ägna en liten tanke till jobb, fritid, mat och bra sömn också. Inte helt lätt alla gånger, men än så länge går det hyffsat i alla fall. :)
 
I slutändan ska nog detta ändå bli bra! Eller helt perfekt till och med! :) Himlans tur att jag har den här lilla söta damen. När jag tittar på henne så blir jag både lugn och glad. Då känner jag att allt får bli precis hur det vill.
 
Vi hörs längre fram i kaoset!
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Ja Runa tycks ta det med ro. Inga bekymmer för henne. Bara hon får sin bur o sitt lilla hus med sig.

Svar: Japp, så är det. Hennes nödvändigheter ska självklart med i flytten! :)
Emma Skoglund

2013-08-27 @ 22:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0