Feta tisda´n.


Godag allesammans!
Idag är det ju fettisdag och det ska jag och Emil fira ikväll med att knata över till Linda och Teo där det blir semmelkväll, trevligt värre! :)
Men innan jag får mumsa semla så ska en del annat bli gjort. Jag ska gå till universitetet och hämta lite nya texter som ska läsas (jippi... not! :P), se till att gå en promenad i vädret som får en att tänka på våren, företagsjobba och så ska Emil och jag kika på en lägenhet ikväll. :)

Sen jag hörde av mig sist så har jag bland annat fått användning av mitt drömlexikon. Både jag och Emil har drömt både det ena och det andra som jag tytt ut. Emma drömtydare, det är jag de! ;)
En mindre trevlig grej var igår när jag gick min dagliga promenad, jag gick på en bro och så såg jag tre pojkar stå där. När jag kom närmare såg jag något stort vitt fluff nere vid deras fötter och trodde att det var ett stort gosedjur, tyckte det verkade lite konstigt men men... så ser jag när jag passerar att det vita är en död svan! Fy så sorgligt det var, jag fick en klump i magen när jag såg den ligga där. :( Där låg den, helt livllös. Undrar vad som hänt... jag hade bilden av svanen i huvudet resten av dagen sen. :/ Shit, vad stora svanar är förresten.

Nä, nog babblat om semlor, drömmar och döda svanar... här ska jobbas! Ha en bra fet tisdag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0