En lättnad.

Hejsan hoppsan!
Måndag idag och jag har hittills varit på en introduktion till kommande projektarbeten samt haft ett första gruppmöte med min nya grupp, det känns fint! :)
Igår kväll gjorde jag något jätteläskigt... jag skickade in min hemtenta. :S Usch, det var värsta ångesten jag haft hittills när det gäller inlämning av ett arbete tror jag. Vet inte vad det berodde på men så var det alla fall. Så här i efterhand känns det ändå skönt att ha den ur världen, och om jag nu får kompletteringar så är ju inte det så farligt. Faktiskt. Men jag hoppas så klart på en tummen upp och om att få passera vidare utan att lägga i backen. :)

Jag ska belöna mig själv idag med den bästa man kan tänka sig (enligt mig) när man avslutat ett skolarbete, nämligen gå och lämna tillbaka alla lånade böcker! Jag har en hel hög med litteratur som under den sensate veckan legat undangömd för att jag ska slippa se alla böcker. Men nu har jag grävt fram dom för idag ska dom misann tillbaka där dom hör hemma, på biblioteket! Åh, vad skönt det ska bli! Det ska jag faktiskt gå och göra... nu! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0