BladslukarnaDom här larverna kryllar det av på ett stackars träd som får sina löv uppslukade. Usch och fy och blä så äckliga dom var!
Någon som är ngot av en larvexpert och kanske vet vad just den här sorten heter?

Bara ett bär


En bild jag tog i det fina vädret förra söndagen.
Denna helg kommer spenderas i Linde.

BasketBall


På besök i fårhagenen till bild från igår ute i Ekbacken.

Bak o FramIdag har jag och Emil varit ute och cyklat. Stannade till vid den vackra Ekbacken där söta får strosade omkring.

Lite uppdatering...Som tidigare skrivet är det väldans mycket just nu för lilla Emma, därav den usla underhållningen av bloggen. Jag jobbar mest hela tiden med att göra fina (?) skolkataloger till dom små barnen runt om i Sverige så dom blir glada ;)

Nu är hösten här, det känns i luften. Även om solen skiner så är det kyligt i luften. Dom fleta i min omgivning tycker inte om det. Dom vill bara ha sommar. Men jag tycker hösten är mysig - att få klä på sig sina varma gosmyskläder, tända ljus på kvällarna för att ha mysig belysning och se parken bli färgglad! :)

Lekte litegrannVad tycks om min onda alien som jag skapat? ;P Ni ser säkert vad jag utgått ifrån för motiv...eller?

TaggadJag ber om ursäkt för att, den annars så flitiga, uppdateringen inte är lika aktiv men det är mycket igång nu. Jobb framför allt sen bl.a en hemsida som är under arbete :) Skriver ut adressen till den så fort den är komplett!

Mot andra målEn av de foton som jag blev mest nöjd med från syrrans bröllop.

Cykel-lös :(

Kommer ner till cykelförrådet på morgonen som vanligt för att ta mig till jobbet men möts av synen att min cykel inte står där jag lämnat den. Den är stulen! Det var inte sån bra start på dagen. Knappt kunnat tänka på något annat idag. Varje cykel jag passerat idag kollar jag extra på i hopp om att det är min...

Sorg och ilska. Det är vad jag känner.


SS-SleepingTime


illyDen här illustrationen gjorde jag för längesen. Den tänkte jag visa upp när jag skulle bli att känna mig som figuren på bilde. Nu visar jag upp den. Nu är jag sjuk.
Inte för att det är så speciellt likt mig med oranget hår och sådär men vi mår nog lika illa.

RSS 2.0