Årsdagen!!..+ en dag

Hurra hurra! Den 28 oktober förra året var det den lilla (?) olyckan inträffade då jag halft blev av med mitt högra lillfinger pga av ett dumt, sylvasst svärd :(
MEN! Dom duktiga doktorerna lagade ihop mig så jag blev en hel Emma och nu ett år (+ en dag) senare sitter jag här med alla mina tio fingrar varav minstingen är lite krokig och har ett svagt ärr med det kan jag leva med :)

Nu ska jag fira med en påse naturgodis! Yummy! :P

SkrillanNågon mer än jag som längtar efter vintern? En vinter med mycket snö, tjock is....En RIKTIG vinter?

Please don´t stop the music

Ett liv utan musik. Helt ofattbart för mig. Man bli glad av musik. Sentimental. Arg. Fundersam...
Min lilla Wilma har åkt hem nu efter en trevlig helg hos mig och Emil. Hon lär nog sova i en hel vecka i sträck nu efter att ha varit stadshund över en helg :P
Lite vemodigt känns det allt att hon inte är här men jag kan trösta mig med att mamma och pappa lämnade kvar något annat som jag håller mycket kärt - min keyboard! :D Nu behöver det inte klia i fingrarna på mig mer. Och det bästa av allt -man kan ju sätta i hörlurar till min kära mojäng så jag inte behöver störa grannarna :)

Jag har börjat lyssna på klassisk musik. Det är perfekt att ha på medan man lagar mat. Äter maten. Vilar och jobbar. Jag tror klassisk musik är bra för själen. Tror jag hört att växter växer bättre i ett rum med klassisk musik. Oj vad min redan stora gröna växt i fönstret kommer bli baotastor med både den klassiska musikskivan OCH mina ljuva toner från keyboarden : O


Snart helg

Regniga och blåsiga dagar, massa folk som ringer å klagar på att man gjort deras skolkataloger på nå vis som är fel, snart utan jobb...men jag är glad ändå! För tillfället finns typ inget som får mig att bli låg. För i helgen kommer nämligen min lilla Wilma och hälsar på över helgen =)
Så glad så glad é jag! hihi. Hoppas bara på fint väder för promenader å lek i parken lockar!


Mina syskonbarnEn bild på mina små syskonbarn som jag fotade för ett par helger sedan. Rasmus (i bädden) och Linnéa (den 2,5 åriga stolta kusinen) heter mina favorit-miniatyrer :)
Linnéa är så söt när hon smeker ömt på lille nytillskottet i familjen  - hon säger "åhhh", gulligt!

Ni vet den där känslan att älska någon så mycket så det nästan gör ont? Så känner jag för dessa två hjärtan!

Då va det tävlingsdags...

Japp, årets Metro fototävling är igång. Förra året kom jag ju på topp 100 med min spårvagn. Hoppas på att jag har minst lika stor framgång i år då årets tema är "Urban jungle". Väldigt lurigt tema och jag måste säga att jag inte direkt har någon superbra bild till det känner jag men men, det kostar ju inget att göra ett försök (som ca 5.000 andra också hehe)Vilken är din favorit? :)

Längtar efter flingorna!Åh vad jag längtar efter vinter och jul!
Jag menar inte nutidens vinter - bara blask och tråk utan en sån där klassisk vinter, så som den ska va med härlig kyla som biter kinderna röda, sol och framför allt MASSA SNÖ! Så man kan åka skidor och pulka. Bygga roliga snöfigurer och fånga snöflingor på tungan :)

Ur en gäddas synvinkel


Chill Out


Öken..och med den här bilden vill jag INTE söga att livet känns öken. Jag trivs så bra med mitt liv så! :)
Vet inte varför det blir som det blir när jag illustrerar. Det bara blir. Ikväll blev det lite öken =P

Oops

Helgen som varit har varit den bästa på länge! Jag har varit uppe i Gävle och äntligen fått träffa min lilla systerson! :)
Ville inte åka därifrån igår..
Tanken var nu att jag skulle vara lite duktig att uppdatera min lilla blogg med lite bilder från helgen men jag råkade visst glömma min kamera i Gävle så det går inte så bra för tillfället :P Men som tur är kan man ju skicka över foton till varann via datorerna så det ska nog ordna sig.
Det får bli en uppdatering i form av en glömsk Emma istället för stunden hehe...


..Så sorry mina läsare, speciellt min kära morbror som jag tror är min trognaste läsare ;) för den dåliga uppdateringen...men snart är jag kanske arbetslös så då blir det mer bloggande :P

Rustad för kylanIgår gick jag på stan. Jag var ute efter bl.a. en skön och mysig varm tröja att krypa ner i när man börjar frysa (fryslort som jag é).  Jag hittade en lång blå stickad tröja. Jag gillar den. Man kan "försvinna" i den med huvudet :)

Mycket svamp blev detI söndags var jag ute på jakt efter svamp i en skog i Lindesberg. Det slutade med en drygt halvfull Ica-kasse med trattkantareller...nice! :)

RSS 2.0