Back to civilisation

Hej alla!
Det har varit otroligt härligt i Fjällvattnet! Jag har paddlat, vandrat, bara varit och faktiskt tagit premiärdoppet för 2008 :)
Foton har också blivit tagna...såklart ;) Jag kommer lägga upp några inom kort.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa i Hudik där jag ska vara nu i en vecka, härligt!

Fjällvattnet nästa!

Snart lämnar jag mysiga Norrköping och drar mig upp till Hudiksvall med tåg och sen direkt vidare till Fjällvattnet där jag ska vara tom lördag och bara ta dagarna som dom kommer! Ska bli skönt och skoj att få vara med familjen som man inte är bortskämd med direkt. Jag har varit där vintern 2006 då vi åkte skidor men nu blir det lite vandringar istället :)

Vi ses om en vecka då jag säkerligen kommer lägga upp lite fjällfoton!

image170

Kusligt från Istanbul

image169

Ny bild

image168

En bild nära inpå min pojkväns föräldrars katt Missan.
Är lite missnöjd med beskärningen av ena ögat men det var ett dumt täcke i vägen :(

Fototävlingar

Ah, härligt att ta det lilla lugna på en måndagmorgon och inte känna några plikter att masa sig iväg till praktiken! :)
Igårkväll skickade jag in lite foton till fototävlingar i hopp om att vinna kanske en kamera eller en Thailandsresa hihi.
I en av tävlingarna skulle man skicka in en bild man gillar helt enkelt, inga speciella krav. Den här valde jag:
image165

I den andra tävlingen skulle man skicka in sina bästa resebilder, max 10 stycken och det passade mig ypperligt eftersom jag typ har en miljard foton från Istanbul hehe.
Jag gjorde ett litet kollage på dom 10 bilderna som jag tävlar med:

image167

Nu är det bara att vänta ;)
Skriv gärna vilken som är eran favoritbild. Alltid skoj att få veta! :)

Morotsfossingar

Jag älskar morötter! Min hud är lite mer åt det orangea hållet om jag jämför med andra :) "Värst" är det under mina fötter. Dom ser smutsiga ut men det är bara karotinet som gjort dom orangea hihi :P
Numera kallas jag för "morotsfoten" av min pojkvän. Men det låter rätt gulligt så det gör mig ingenting!

image164

LIA=slut

Idag var det min sista dag på LIA-platsen. LIA är förkortning av Lärande i arbete, det är typ som praktik. Jag har varit på dels en reklambyrå och sista delen av min praktik har jag gjort skolkataloger. Det har varit kul folk och jobb men jag känner inget vemod för det. Jag kommer nämligen jobba där en vecka i juni och sen hela kommande höst :)
Det känns bara så skönt att vara klar med utbildningen. Nu kan man inte göra så mycket mer än att få sina betyg, att påverka dom är nog kört haha :P

image155

Minnen från arkeologiska muséet

image154

En till Istanbulbild som är från arkeologiska muséet som sagt.

Fästning i Istanbul

image153

Fotade igårkväll

image152

Sommarkänslor

image151

Eye see you

image149

Alexander Den Store

image148

Ännu en bild från Istanbul, den här gången tagen från Arkeologiska muséet.

Hypnosised cats

Igårkväll när jag la mig så fick jag orden "magenta", "svart" och "katter" i skallen som jag va tvungen göra något av idag..det här blev resultatet...vet inte om det blev så bra men nu har jag gjort något av det i alla fall haha! Hmm...jag tror jag är lite konstig :P

image147

Trapptorn från Yedikulefästningen

Nu börjar jag äntligen få tid till mina Istanbulfoton:) Här kommer en som är tagen uppe i en maffig fästning i Istanbul.


image145

födelsedagsbarn och epsfiler

Nu är min portfolio färdig! När vi slutar våran utbildning i vår så ska vi få ett varsitt magasin i klassen där alla har gjort sina fyra egna portfoliosidor, det ska bli väldans kul att titta i det:)
Jag måste säga att jag är rätt nöjd med mina arbetsprover och layouten i min portfolio MEN jag är lite oroad över mina sidor kommer at se ut i tryck. Jag höll nämligen på hela kvällen med filstorleken på arbetet...den blev gigantostor eftersom någon envisats om att vi ska lämna in allt i eps...jag gjord emin egna lilla lösning på att få ner storleken en aning och skickade iväg det så nu är det bara att vänta och försöka låta bli att drömma allt för många mardrömmar ;P
Min söta systerdotter fyller år idag! Det känns inte bra att intte kunna vara där och ge henne en present och grattiskramar men men. Jag gjorde ett litet grattiskort som jag skrev ut och skickade iväg på posten. Men det är inte lång tid kvar nu tills jag åker upp till norrland, har ju bara två veckors praktik kvar...sjukt snabbt tiden går!
image142

Fynd i fotoalbum

Hej hopp!
Jag sitter och jobbar med min portfolio för fullt som ska vara klar senast på måndag. Jag har jobbat med den till och från varje dag på valborgshelgen. Men det är rätt kul så det gör inte så mycket :) Jag längtar dock till den är inlämnad och klar för då kan jag börja redigera mina foton från Istanbul! :D
Hur som helst. Jag har gjort en sida för mina foton i portfolion och jag försöker få sån varierad samling som möjligt. Det skulle bl.a. vara bra att ha ett porträtt med tänkte jag. Grejen är den att jag inte har så mycket porträttfoton då alla i min närhet går och gömmer sig när jag tar fram kameran :P Som tur är ställer min lilla systerdotter upp! När jag letade runt på en passande bild på henne såg jag en bild som är så charmig! Jag måste bara visa upp den! Jag tog den bland många andra när jag skulle göra tackkort efter hennes dop.
image141

Det blir dock inte just den här bilden som kommer med i portfolion. Det blir en då man ser hennes ögon mer. Men visst har hon en urgullig min?! :)

RSS 2.0