I want candy

image124

Bunny magic

image122

Honey Bee

image121

Fredagspizza!

Jag och min pojkvän har vad som blivit en god liten tradition - vi göra pizza (oftast) varje fredag :) Ikväll blir det inget undantag. Jag brukar variera pålägg givertvis. Godast tycker jag nog är att ha soltorkade tomater och färska champinjoner på. Banan och annanspizza är ju inte fel heller.
Vilken favoritpizza har ni?

image119

inbjudningskortet

Jag skrev förut om att jag gör inbjudningskort till min syster och hennes pojkväns bröllop som ska ske i sommar. Det skickades ut förra veckan och nu lägger jag ut det på bloggen. Bättre sent än aldrig :P

image123

Moontrees

För att varva ner en tisdagskväll har jag redigerat lite bildern. Här är en som jag fotade när jag var ute i Norrköping och gick för ett par helger sen.


image117

Solglasögon

image115

Glad påsk

Igår skickade jag runt ett egetdesignat kort till mina nära och kära. Jag blev inte så nöjd men med tanke på  alla måsten på jobbet så är jag glad att jag lyckdes få ihop något över huvudtaget :)
Ha en bra helg med fjädrar, godis och annat skoj!
image114

Från en myras synvinkel

image113

Crazy Pink

image111

Kung Elfi

Hejsan alla.
Har ni någonsin gjort en elefant som har en kungakrona på sig som blåser ut guldballonger i ett guldland på en lördag förmiddag?

Det har jag :)
image109

Någon som varit i Istanbul?

Hej hopp!
Jag har överlevt att ta steget att bli 22 år. Jag kom ur sängen imorse utan några knakningar i leder ;)
Nu har Emil och jag beställt flygbiljetter till Istanbul, spännande :) Vi hade tänkt oss en vecka men det slutade med 10 dagar då det var fullbokat på hemflyget.
Vi vet inte så mycket om Istanbul och vad som finns runt omkring. Är det någon som varit där och har något hett tips om vad man kan slå ihjäl 10 dagar på där nere? :)

Grattis på födelsedagen till mig!

Japp, idag blir jag en dubbeltvåa :)
Varit hemma från praktiken idag, handledaren sjuk så jag fick en dag off vilket känns super! Väcktes efter en skön sovmorgon av min underbara sambo som gjort iordning mysig frukost. Tagit en joggingrunda på förmiddagen som nog har utsöndrat massa endorfiner i mig för jag är så sprallig nu hihi. Sitter och spelar Michael Jackson favoriter på hög volym just nu haha. Jag kan inte vara helt stilla när jag lyssnar på många av hans låtar.

Under dagen har det hovats in sms från släkt och vänner, nice :)
Fick ett sött kort via msn av min underbara vän Sandra också som inte lämnar ett öga torrt efter man sett det! :) I helgen var mamma pappa och en av mina systrar och hälsade på då jag fick lite presenter i förskott. Min cykel upprenoverad, duschgrejer, underkläder och en plånbok med Pucca på (min favvis) bl.a. Mycket fina grejer med andra ord :)
image107

Med posten idag trodde jag att det skulle komma något sött grattiskort eller så... det här är vad jag fick:
image108

Uppmuntrande va? ;)


Nä, nu ska jag fortsätta att fylla år!

Singelsnigel

Ensam på kontoret idag... då blev den här till:
image106

Fem år

Ja, idag är det fem år sen jag träffade min Emil i verkliga livet för första gången :)
Vi hade haft kontakt via datorer och telefoner sen december tills vi kände att vi borde ses. Så när jag hade sportlov och han hade en ledig helg från lumpen så åkte vi båda till Stockholm för att träffas. Jag kommer nog alltid att minnas när jag står på övervåningen på Centralstationen och tittar mot våran bestämda mötesplats (till höger om den stora tavlan) och ser en kille stå där och vänta...jag var sjukt nervös men när jag gått fram till honom och vi kramats släppte alla spänningar helt! Resten av dagen och kvällen var så avslappnad. Vi fikade, var på bio och gick runt och bara prata.
När vi sen skulle åka hem åt var sitt håll passade jag på att ge honom en puss på kinden. Han såg lite chockad ut hihi :)
På vägen hem i tåget bara sprudlade det inom mig, det kändes så himla bra! Kom ihåg att vi smsade till varann och skrev att vi trivts superbra båda två.
Dagen därpå pratade vi i telefon och frågan "är vi ihop nu?" kom upp. Det var vi rätt eniga om att så ville vi ha det hihi. Kanske löjligt men man måste ju få veta rent formellt ;)
Ikväll ska vi gå ut på kinarestaurang och sen kanske gå en fotorunda. Bara vara med varann.
image104
Dagen till ära har jag gjort denna bild som ska föreställa Emil och mig...det är nog bara typ hårfärgerna jag fått till :P

Lövly

image103

Mitt växthus har blivit djungel

image102
Titta! Så här grönt och fint är det i mitt lilla märkliga växthus nu! Bara för några dagar sen såg det ju ut  såhär
Kul att det funkar! Snart kan jag gnaga min egenodlade sallad :)

RSS 2.0