Emmas 2008

Tjo hopp!
Nu är jag på plats hemma i Norrköping igen. Idag är det den sista dagen på år 2008. I bilen på vägen hem igår satt jag och funderade på vad som varit bra och dåligt med året. Glädjande nog kom jag bara på EN riktigt dålig grej men desto fler bra saker :)


Det dåliga och tråkiga som hände det här året var att min kära farfar dog. Jag saknar honom väldigt mycket men det finns inte så mycket mer att göra än att alltid minnas honom och hans knasiga humor :)

Nu över till skojiga saker som skett!


Förutom dessa saker har jag även bl.a får vara med om min systers vackra bröllop, Rasmus dop, köpt en ny kamera och haft ett roligt jobb :)

Nu återstår det att se hur 2009 blir. Förhoppningsvis minst lika bra. Jag kikade på mitt förra nyårsinlägg på bloggen och konstaterade att jag hållt mitt nyårs (evighets) löfte! :D

Vi ses nästa år!

Upptagna tider

Jag är verkligen inte bra på att uppdatera bloggen nu och så får det vara under tiden jag har en mysig stund hemma i Hudik med familjen. Efter nyår blir det andra bullar, jag lovar :)
Julafton 2008 var riktigt mysig med god mat och fina julklappar men framförallt supermysigt att vara med familjen! Jag bjuder på en bild från julafton när jag sitter och gosar med mina två favoriter - systerbarnen Linnéa och Rasmus. Imorgon ska jag ner till Gävle på dop då Rasmus verkligen ska bli en Rasmus :)Ciao!

Från mig till er alla....


In the djungleIdag håller jag till i Linköping och roar mig med att göra kattdjur i Illustrator :P Jag ska försöka göra lite nytta nu med att tillverka något som ska bli en julklapp...


Ville väntarMassa julfix

I år skäms nästan jag. Jag har inte haft något jobb som låser mig fast på vardagarna från att fixa julklappar men ändå är jag inte klar än! Men idag ska jag förhoppningsvis inhandla det allra sista. Sen är det julfest, inslagning, julkort, resor m.m m.m som snurrar runt nu. Det ska bli skönt när allt är på plats :)

Nu ska jag vakna i form av ett jordgubbsdoftande skumbad!


Så här blev det

Igårkväll hade jag gett upp mitt bidrag till en tävling helt. Man skulle göra sin egen design till en bloggdator och priset är att vinna bloggdatorn med sin egna design. Superkul tävling har jag tyckt och har därför angagerat mig med massor av tid vid datorn till att försöka få till något bra...men efter mycket tid och flera försök så gav jag till sist upp igår (sista tävlingsdagen). Så jobbigt när man tappat skaparglädjen, inspirationen och kreativiteten :(
Som tur var övertalade Emil mig att vara med i tävlingen ändå och försöka få till det sista som behövdes.
Så här är slutresultatet....

Jag vet inte alls om vad jag tycker om den än. Jag måste vila ögonen från den och kika igen senare. Men nu är jag med i tävlingen allafall.

Nu säger min mage att den vill ha frukost, det ska den få!

Sleeping beauty

Kikade runt i alla mina mappar med miljoner bilder och fick bl.a syn på den här på Linnéa. Tycker hon såg så söt ut i sin röda mösa, som en liten tomtenissa :)


Se upp i backen...

....ett monster du har bakom nacken!


Läsa som tidsfördriv

Idag känner jag mig uttråkad och ensam. Men trots att jag för tillfället inte har något jobb så har jag saker jag kan göra...men jag har ingen ro i kroppen för att göra någonting...får nog följa med Emil till Linköping imorgon för att få komma ut på annat håll :)

Lussekatterna blev så himla goda btw! Jag hade inte stora förväntningar eftersom det var mina första men dom blev safftiga, fluffiga, smkrika och gula! :) Lyckades få i mig två stycken igår...SÅ goda blev dom, hehe.

Jag ska vila min skalle från datorn nu och placera mig i soffan för att läsa litegrann, som kaninen här nedanför gör. Få se om jag lyckas med det...BakfullNu håller Emil och jag på att baka lussekatter för första gången! Det ser ut att bli bra. Smakprovet återstår till lite senare då vi ska ha en liten adventsfika :)

Fix & trixJag har de senaste dagarna ägnat min hjärna och kreativitet till en tävling. Man ska designa locket på en laptop. Priset är att man får laptopen...med sin design!! :) Åh, vad jag vill vinna!!
Bilden ni ser ovanför är det första tänka bidraget jag gjorde men det är inte det som jag ska tävla med. Nej, jag har annat på G ;)

CurlingföräldrarIdag har jag bl.a. gjort en illustration till en tidning. Bilden ska vara tillsammans med en krönika som handlar om curlingföräldrar.

"Första adventsgöra"...Japp, i helgen som var befann jag mig uppe i Hudik för att hälsa på och gosa med min familj. På lördagen bakade jag, som en tradition, pepparkakor tillsammans med min mamma, syster och systerdotter. Riktigt mumsiga blev dom i år! Jag fick med mig en burk hem till mig och Emil proppad med goda kakor! :) Mamma gör pepparkaksdegen själv vilket resulterar i att färdigköpta pepparkakor inte kan mäta sig med våra!

Tomteskogen


RSS 2.0