En kväll i Istanbul

image140

Ett ögonblick från en fästninig

Första redigerade bilden från min resa i Istanbul kommer här. Jag kan inte riktigt hålla mig borta från mina semesterfoton trots att jag har en portfoliosom ligger och ropar på mig :P

image137

Tyck gärna till :)

Hemma igen!

Hej alla!
Nu är jag tillbaka i Sverige! Inte i min mysiga lilla lägenhet i Norrköping än dock, mellanlandat hos Emils föräldrar i Lindesberg. Vi kommer deffinitivt hem på söndag.
Nu är jag trött efter resan men jag har haft det underbart i en stad med ett galet kaos!

Foton och illustrationer från min tripp i Istanbul utlovas! Men det dröjer ett tag för i första hand måste jag ta tag i både jobb och portfolio så ni får ge er till tåls ;)

Skönt att vara hemma igen!

image136

Turkland nästa!

Ja, efter stress på praktikplatsen, kvällar fylld med "måsten" hit och dit så ska jag ÄNTLIGEN flyga iväg till Turiket, Istanbul! Det ska bli himlans skönt och kul! Bara får vara med min sambo, fota moskéer, testa spännande mat och mycket mer härligt! :)
image135
Kommer hem den 25 maj! Ha det bra alla!

Min egna kortlek

Nu är det tid att börja plocka ihop mina jobb som jag gjort på utbildningen till en portfolio. Det är inte klokt hur mycket man har hunnit med! Vissa saker gillar jag ju bättre än andra...här är en av dom mer lyckade - vi skulle göra en kortlek och valet av "gubbar" blev inte så svårt för mig - Pucca! ;P
image132

Grisig

image130

Gjorde visst en målning...

Ikväll har jag suttit och letat fram bra hundbilder som jag fotat förut. jag har sen redigerat dom utvalda för att skicka in som bidrag till en fototävling. Priset är lite skojigt - att få sitt hundporträtt som en målning :)
Jag har skickat in en bild och en till ska skickas in. När jag redigerade den tredje bilden blev det visst att se ut som en målning från början...onödigt att skicka in den som bidrag då kanske, den hamnar i bloggen istället ;P
image128
Modellen heter Snobben och matte är min moster.

Hjälp mig med namn!

Här är ett gäng rätt mystiska figurer som jag lekte ihop i Illustrator härom kvällen. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dessa varelser än dock...jag har fått två namnförslag men jag skulle gärna vilja ha fler. Kul att få veta vad folk får fram för ord när dom ser olika saker :)

image127

Locating Neo

image125


En illustration som jag inte vet om den är klar än men den får se ut såhär tills vidare :)
Rubriken påminner inte om något annat....ehm ;)

RSS 2.0