Vagnen.

Jag tänkte visa er vagnen som vårat lilla Fnös ska rullas runt i. :) Vi köpte den när jag var i typ vecka 20, någon dag innan vi var på rutinultraljudet i början av oktober. Det var den allra första grejen som vi köpte till Fnöset. På tok för tidigt köpt än vad vi tänkt egentligen, men vi dök på ett tokbra erbjudande så vi tutade och körde!
 
Vagnen är inte från något känt märke, utan ett svenskt och ganska nytt vilket kanske är lite vågat. Men vi utgår från att alla vagnar som säljs har genomgått säkerhetstester, dessutom har jag folk i min närhet som haft vagnar av de mest kända märken och varit missnöjda så det är inget som säger att den här kommer vara dålig. Varken jag eller Emil har koll på det här med barnvagn. När vi fick hem vagnen satte vi ihop den och rullade lite med den i lägenheten och sa typ "jahopp..." och såg ut som två frågetecken. Vi har liksom ingen koll på hur det "ska" kännas, haha! Även om nallen Mofli gjorde ett ypperligt jobb som testperson så vet vi ju inte vad vi tycker om vagnen förrän Fnöset är på plats i den och vi börjar gå riktiga promenader. Nära och kära har även fått klämma och känna på vagnen och åsikterna har talat lite mot varandra. Så vi känner att vi testar och ser hur VI känner helt enkelt. Funkar det inte så är det ju bara att se efter en annan lösning. :)
 
 
Det som jag tror vi kommer gilla är att babyskydddet som ska vara i bilen (det följde med när vi köpte vagnen) går att fästa på själva vagnställningen. Har sett en hel del föräldrar gå runt på stan och i affären på det sättet. När ändå bebisen ligger i babyskyddet efter en biltur kan den ju få fortsätta med det fast vi ska gå ut. Tummen upp (tror vi)!
Vagnen verkar vara rätt smidig också, och det baotastora plusset är att den får lätt plats i Merlin (våran bil)! När vi såg det konstaterade vi att vagnen var en keeper. :)
Det fanns lite olika färger att välja bland på vagnen men vi bestämde oss ganska snabbt för att vi ville ha en helt i svart, så ska vi göra den färggrann och personlig med tillbehör istället. Jag ville från början egentligen ha en rejäl retrovagn, men fick till slut inse att en modernare och mindre vagn passade oss bättre med tanke på att vi bor i lägenhet, troligtvis kommer gå mest stadsmiljöpromenader, och har en liten bil. Jag ska nog komma överens med den här vagnen också trots att den inte är i retrostyle. :)

Kommentarer
Postat av: Hellsén

Blir kanon de där ju ♡

Svar: Kul att du tror det! :)
Emma Skoglund

2015-01-11 @ 16:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0