Nytt år. Ny almanacka.

Hejsan hopp på er allesammans och god fortsättning!
Nu har jag kommit hem igen till hemmets lugna vrå efter att haft en mysig jul -och nyårshelg hos både svärföräldrar och föräldrar. ♥ Olyckligtvis blev jag sjuk i mellandagarna, fick feber, hosta och snuva. Men nu, lagom till vardagen tar vid igen, så är det i stort sett bara snorigheterna som dröjer sig kvar. Det kändes dock inte så himla kul att inte ha något som helst smak och luktsinne när nyårsmiddagen intogs, som bestod av bland annat quesadillas till förrätt och oxfilé till varmrätt... men det var bara att gilla läget.
 
Idag har jag varit hos min barnmorska och det gick som vanligt bra. Alla värden såg finfina ut, magen växer som den ska och lilla hjärtat bankar på. :) Emil var med den här gången också vilket var kul så jag kunde visa honom vart jag tar vägen ibland, hihi.
 
Nytt år nu alltså och med det krävs en ny almancaka! Jag har ju fått en liten tradition att ha scouternas almanacka i köket. Tycker det är kul att dra bort en lapp varje dag och klistra fast en fin bild varje månad. Nu har jag nyss beställt årets almancka, så snart har jag ordning på datumen igen. ;)
 
Har ni några nyårslöften förresten? Mitt för 2014 sprack så jag är inte så sugen på att ha något mer löfte. Jag har i alla fall tänkt att försöka bli flitigare på att fotografera vardagsbilder, låta Canonen få följa med mig oftare. Och snart kommer ju Fnöset också, tror nog det kommer bli en och annan bild på lilla mini under året, höhö. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0