Sorg.

Helgen har varit riktigt tung för min del. Jag har gjort något som är bland det värsta jag gjort i mitt liv hittills. Trots att jag inte tvekar en sekund på att det var rätt beslut och att det på ett sätt känns skönt att ha gjort någon man älskar en tjänst, så kan jag inte undgå känslan att det gör riktigt riktigt ont i mitt hjärta.
 
Det här året har inneburit mycket tråkigtheter, om lyckan som ligger och sparkar för fullt i min mage inte hade funnits skulle jag nog inte haft någon livsglädje alls just nu. Pyret hjälper mig mycket och det ska jag se till att den får veta senare i livet.
 
Jag har varit hemma hos mina föräldrar i helgen, och igår gick jag ut i deras skog för att rensa mina tankar. Där möttes jag av massa glittrande vattendroppar och spindelväv som såg ut som riktiga konstverk. Jag förevigade den vackra skogen med kameran. Tycker bilderna både är sorgliga och vackra, som talar om att livet både innehåller sorg men även hopp om en vacker och ljus framtid. Precis den stämningen som jag ville vara i. Jag sörjer fullt ut nu för att sedan kunna resa mig upp och se ljust på livet igen. Det kommer inte bli som förut men kan ändå bli bra.
 
Tack min familj, släkt och vänner för ert stöd.
 

Kommentarer
Postat av: elisabet

Tänker på dig!
Många varma kramar!

Svar: Tack. ♥
Emma Skoglund

2014-11-03 @ 23:14:35
Postat av: Anonym

Ja nu är det vardag här hemma igen o saknaden o tomheten är påtaglig. Tänder ett ljus vid fotot o det värker i hjärtat. Jag vet att det kommer att gå över i att se tillbaka på alla fina minnen. Men än så länge är det bara jobbigt. Kramar från mamma.

Svar: Jag håller med om känslan. För er blir det ju ännu mer påtagligt eftersom ni är i den miljön där det fattas någon och som ni delade vardagen med. Det är bra att vi är ledsna och sörjer nu, då kommer vi in i det nya glada fortare tror jag. Vi gjorde något fint och osjälviskt, och hon tackar oss nog för det. Vi få se det så. Styrkekram! ♥
Emma Skoglund

2014-11-04 @ 09:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0