Hjärtslag

 
Idag har jag varit på rutinkontroll hos min barnmorska. Vi pratade om lite allt möjligt gällande min graviditet, tog prover, bokade in lite fler kommande mötestider, hon mätte och kände på min mage och det som jag gillade allra mest med dagens träff - vi lyssnade på fnösets hjärta. Åh, vad häftigt det var att höra den röra runt där inne och få höra de snabba starka hjärtslagen. ♥ Barnmorskan gav tummen upp till allting, toppen! :)
 
När jag kom hem igen tog det inte lång stund förän jag fick besök av en av mina vänner som nyligen fått sitt andra barn. Vi fikade, prata massa och framför allt gosade massa med bebisen. Så himlans overkligt att jag ska hålla i en sån liten männsika inom kort, mitt och Emils barn. Galet!
 
Kort och gott, en väldans bra dag har det varit idag!
 
När jag ändå skriver ett inlägg som handlar om min graviditet kan jag passa på att nämna att jag nog inte kommer att vara så flitig med att berätta massa om den här på bloggen (som ni kanske redan märkt). Det känns som en så pass privat grej för att jag ska känna mig bekväm med att göra det. Men lite generella uppdateringar då och då kan jag skriva om, kanske det även dyker upp någon magbild om lusten faller sig på. :)

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Allt ok. De är bra det. Ja nu är det ju inte så himla långt kvar. Tiden går fort. Kram från mig.

2014-11-18 @ 19:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0