En smådum första advent

December och juletiderna är äntligen här! Fast första advent gick inte så fridfullt och glatt till så som jag hade hoppats... Det var allt möjligt som gick emot oss. Vi höll till exempel på i en evighet med att försöka byta en lampa i bilen utan att lyckas. När vi åkte och handlade så passade vi på att panta, då slutar automaten att fungera. Julpyntningen gick inte heller så bra. Jag kämpade ute på balkongen i kylan med att få upp ljusslingan, och när jag väl får den på plats fungerar inte alla lamporna. Och pappersstjärnan som vi köpte ny förra året hade limmet torkat loss på, så vi var tvugna att fixa med det innan den till slut kom upp. Ja, det har varit massa strul, igår var det verkligen inte Emils och min bästa dag. Det kändes som om det mesta gick emot oss. Men vi avslutade dagen med en adventsfika i form av nygräddade lussebullar som blev mycket lyckade i alla fall.
 
Trots massa strul så har vi nu på något sett ändå fått till gott julfikabröd, en gran med kulor i, stjärnor och ljus lite här och var som pryder lägenheten. Phju! Vad kul det är med jul... ;)
 
Jag ser väldigt glad ut när jag bakar... Men det beror nog mest på att jag var så himla trött vid den tidpunkten och fotografen (Emil) stod bakom kameran och flummade. Fast det är väl så man ska göra när allt blir fel, bara skratta åt eländet. :)
 

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Ja det är inte alltid så lätt att pynta till jul. Lika spännande varje år. Ska alla lampor i stakar o stjärnor lysa eller inte. Men fint blev det ju. Kram från mig.

2014-12-06 @ 09:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0