Den roligaste (och svåraste) inredningen

Nu när det snart kommer flytta in en liten bebis hos oss så har jag börjat spånat allt mer på hur barnrummet ska inredas. Eller ja, lilla Fnöset kommer få en hörna och inget helt rum men tror det kommer bli bra ändå.
 
Eftersom jag gör illustrationer som passar till just barnrum och att jag gillar den stilen, så har jag ju tooooklängtat efter att få inreda ett eget barnrum! Men vad händer nu när det väl är dags? Jo, jag vet inte vart jag ska börja och inte heller riktigt vet vilken stil det ska vara. Vi har det lyxiga problemet att få välja mellan två spjälsängar i olika stil - en vanlig vit och en mer smidad brun. Jag tror att när vi väl bestämt oss för säng så kommer nog det andra också att falla på plats. Men hur bestämmer vi vilken säng vi vill ha? I-landsproblem deluxe... :P
 
Mina visioner om hur jag vill att barnhörnan ska se ut varierar från dag till dag. Men för tillfället så gillar jag grafiska mönster i svart/vitt kombinerat med härliga glada färger. Märken som Littlephant och Silly U är ganska bra exempel på den stilen.
 
 
Annars är vi inne på mer åt naturhållet, mycket trä och sånt. Svårt. Men det löser sig. Det är som min syster sa till mig: "Det viktigaste är inte vilken säng man har, utan det är den som ska ligga i den". Så sant så. :) Hursomhelst så längtar jag tills att få sätta igång med inredningen på riktigt, att kunna illustrera special edition-grejer till min lilla skrutt, att få bädda i ordning sängen och ha en hörna som står redo och väntar på att få bli använd. ♥
 
Något som jag även längtar till är mellandagsrean efter julen. Har storslagna planer på att kunna fynda massa till Fnöset då! Kläder, inredning och kanske även en hel del praktiska saker som vi vill ha. Som exempelvis en bärsjal, bärsele och skötväska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0