Framme.

Hej på er!
Frånvaron på bloggen har berott till största del på packning och tillfällig flytt över sommaren. När jag och Emil packat klart kändes det som om våran lägenhet var helt tömd. :P Det var faktiskt väldigt tungt att lämna hemmet, tror det beror på att jag hade viljat njuta av sommaren i Norrköping, bara vara och pyssla i lägenheten. Flytten upp till föräldrarna har tyvärr varit mest förknippad med en lång sommarjobbsperiod.

Men vi sa hej då till vårt hem i fredags kväll med att lyxa till det med varsin Texas-burgare och igår brummade jag uppåt med min lilla familj. Emil steg av hos sina föräldrar i Lindesberg medan jag och Runa fortsatte uppåt. I Gävle stannade vi till för att gratulera min kusin som fyllde 25 år igår. Det var trevligt att träffa lite släkt! :) På kvällen begav vi oss vidare upp till Hudik, väl där fanns en pappa och en hund som var glada att se oss.
Nu ska jag verkligen försöka göra det bästa av den här sommaren, jag får känna mig lyckligt lottad över att ha fått sommarjobb (som jag vet annars är svårt), jag får vara nära min familj och njuta av lantlivet!

Den här växten står förresten i fönstret i "mitt" rum. Kan vara den sötaste växt jag sett. :)


Kommentarer
Postat av: Anna Sundin

Å äntligen hemma gumman!!! :)

2012-06-10 @ 16:48:38
URL: http://annacharlottasundin.wordpress.com/
Postat av: Sara Lilja

Hoppas att du får en fin och mysig sommar :) Kramar

2012-06-13 @ 11:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0