Tacksamhet

Tjenixen!
Igår kväll, inatt och typ hela dagen idag har jag varit en salig blandning av orolig, konfunderad, panikslagen, och stundtals skrattat åt mig själv. Mer än så tänker jag inte säga, men allt löste sig i eftermiddags och nu kan jag återgå med mina sysslor utan att ha annat dumt som stör min koncentration. Underbart!
Det som hände har fått mig att känna så mycket tacksamhet, tänk vad man lätt glömmer bort allt underbart man har runt omkring sig, som liksom vardagen slukar upp. Man tar saker så lätt för givet, man måste stanna upp ibland och verkligen njuta av här och nu. Det ska jag försöka tänka mer på att göra! :)

Något annat som gör mig väldigt tacksam är händelser som jag stöter på i mitt yrke som egen företagare. Igår fick jag till exempel en stor beställning på fotoframkallningar av Divas matte och husse, dom var jättenöjda med bilderna och hade haft svårt att välja. Sånt värmer att få höra! ♥ Idag har jag valt ut och lagt upp bilderna till de senaste brudparet som jag fotograferade på påskafton. När jag åkte hem på kvällen på en härlig liten landsväg efter den fotograferingen så stannade jag även då upp i mina tankar och tänkte efter. Tänk att man blir anlitad av människor som tycker att det jag gör är så bra att dom vill ha just mig. Och känslan när det kommer in fler förfrågningar... det är ju jättecoolt! :)
Det kommer så klart dyka upp en och annan bröllopsbild senare här på bloggen, och även fler på Diva. Här är trappan som brudparet stod på när de blev gratulerade efter vigseln. Jag tycker den blev så fin av all konfetti och blomblad.

Ha en fin kväll allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0