Rena rama zoot.

Halloj!
Den här veckan har jag mycket att stå i, en lång to do-list men jag har redan bockat av en del grejer. :) Det var lika bra att sätta igång kände jag så man inte behöver stressa in i det sista. Jag kommer nämligen bara vara hemma i några dagar nu, för sen bär det av upp till familjen i Hudik för att fira midsommar och där kommer jag stanna kvar ett tag för det årliga sommarjobbet. Jag är hemma för att i stort sätt packa om väskan, hehe. :)

Tänkte berätta lite mer om Rhodos för er. Eftersom jag har varit där i ganska många dagar så kommer jag inte blogga om varje dag, utan kommer kategorisera resan i lite olika delar istället.
Visste inte riktigt vad jag skulle börja med, men det får bli om djuren på Rhodos. Det fanns sjukt många vildkatter och vildhundar på ön. När vi var ute och gick på gator och torg blev man ju smått frestad att sätta sig ned och kela med dom, men istället kändes det väldigt mycket säkrare att ta avstånd från dom. Man vill ju inte ha rabies eller nåt sånt liksom. :P En hel del bergsgetter och åsnor har man fått en glimt av längs vägarna också. En åsna (den på bilden nedanför) stod helt ensam, fastbunden inte långt ifrån vårt hotell. Vi förstod aldrig varför den stod där, men åh vad jag ville plocka med mig den söta lilla åsnan hem! Kan man frakta åsnor på flyget tro? ;) När man har gåttt runt har det då och då prasslat till i gräset av söta ödlor, dom fanns det många av! Och jag är så himla glad att det har varit just söta ödlor man fått se slingra runt istället för ormar. Gha, vad jag avskyr ormar! :/ Förutom ovan nämnda djur har vi även fått se alla möjliga fiskar, fladdermöss, insekter och igelkottar (dock döda längs bilvägar men ändå). Ett helt zoo med andra ord! :)Kommentarer
Postat av: Sara (LiU)

Låter så härligt :)

2011-06-20 @ 15:29:33
Postat av: Linda

Bra sida du har! Jag har läst igenom några av dina andra inlägg och jag diggar vad jag ser :D.

2011-07-11 @ 07:45:52
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0