Out of school.

Hej på er.
Idag har jag och delar av min klass haft slutopponering gällande C-uppsatserna, och i det stora hela gick det bra. Jag och Jeanette fick en mycket bra opponering med både positiv och negativ kritik som vi kunde ta till oss (dock höll vi inte med om allt, men det måste man ju inte göra, hihi).
När vi opponerade på en annan uppsats blev vi dock att framstås som hårda, men detta på grund av att grupperna innan oss var alldeles för snälla med kommentarer som typ "Det finns inget att säga, allt är jättebra!"... enligt min mening finns det alltid något man kan förbättra! Så när vi babblade upp allt vi hade att säga (ja, det var mycket negativa punkter men man måste ju vara ärlig) så fick vi onda ögon på oss. :/ Det var till och med så att vi hoppade fint över vissa saker för annars hade vi nog fått suddgummin kastade på oss, hehe. Men vi lyfte ju även upp saker som vi tyckte var bra och dessutom gav lite förslag på hur man kunde förbättra de delar som var mindre bra. Är det inte så en opponering ska vara? Vår kritik verkade inte gå hem och vi känner att det är respondenterna som får lida mest av det. Tycker det är så löjigt bara att vid ett sånt här tillfälle, då man ska vara kritisk just för att hjälpa till ett bättre slutresultat, få känna sig som den mest hemska individen som knatar omkring på denna jord.

Så, är vår uppsats klar nu då? Nja, att ett arbete är färdigt på min utbildning är lika flummigt att avgöra som hela utbildningens uppbyggnad, haha! Vi har faktiskt känt oss klara ett bra tag nu, men varje gång den läses igenom är det något småpill som kan ändras/förbättras/tas bort. Men nu har vi tagit jullov med en i allra högsta grad nästan färdig kandidatuppsats, tjohoo! Kommentarer från handledare och utomstående lärare ska vi få i nästa vecka. Men dom hugger vi tag i 2012. :)

Vi är nöjda med vårt arbete och hela höstterminen som vi jobbat med vår C-uppstas. Det har för det mesta bara flutit på och det tack vare ett intressant ämne, lite tur samt ett hujedamig-bra teamwork! :)

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Tjoho! En stor klapp på axeln till oss :D Riktigt bra teamwork och en väldigt bra uppsats! :D Nu kan vi njuta hela julen och en bit in på nästa år med gott samvete :)

2011-12-13 @ 15:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0