Några ord om kompisar...

Nu ska jag avrunda min onsdag, men först ville jag nämna några ord om det här med kompisar. Som många av er säkert redan vet så bor de flesta av mina närmaste vänner flera mil ifrån mig. Men jag vet ju alltid var dom finns, och jag hoppas dom känner detsamma om mig.
Något som jag verkligen kan påverkas av är hur mina kompisar mår. Är dom glada är jag glad, men framför allt om dom är ledsna blir jag också det. Jag känner att jag vill göra så mycket mer än att "bara" låta en ledsen vän veta att jag finns om hon/han behöver prata. Extra drygt blir det då nån av mina nära vänner som bor långt ifrån mig mår dåligt, eftersom det då är på tok för långt bort för att ge den där kramen som kan vara mer än guld värd. Ne, ni får helt enkelt se till att vara glada! ;)

Här har jag försökt mig på att illustrera tre utav mina absolut närmaste kompisar, jag ger inte mig själv särskilt högt betyg för liknelserna, hehe. Är det nån som vågar sig på en gissning eller rent utav känner sig träffad? :P Ett facit kanske kommer bli nödvändigt, haha!

Kommentarer
Postat av: Annsi-pannsi

Du är världens bästa gummsan, älskar dig! P.S beställde boken igårkväll så nu jävlar! ;)

2011-09-01 @ 15:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0