Bland tomtar och troll.

Hej alla!
Idag har jag, mamma och min systerdotter Linnéa varit på äventyr må ni tro! Vi har nämligen besökt Den trollska skogen som ligger bara några mil från mina föräldrars hus.
När vi kom fram till skogen så blev vi fotograferade av en tjej. Vi fick se bilden som hon sedan stoppade ner i en låda. Men när hon skulle visa oss den igen fanns där bara ett vitt papper, trollen hade tagit våran bild! För att ta tillbaka bilden från trollen fick vi en karta som visade oss hur vi skulle gå, samt en varsin osynlighetsamulett att ha runt halsen så trollen inte skulle kunna se oss. Men dom kunde fortfarande känna våra lukter och höra oss så vi fick vara försiktiga. På vägen fick vi svara på kluriga frågor och när vi gjort det så skulle vi öppna sida för sida ur boken vi fått med oss också. Där stod det hur vi skulle gå vidare. Vi såg massa fina små hus och ugglor som hoade, och när vi närmade oss trollens hus hörde vi trollmor som gick och pratade med sig själv. Vi smög in och hon sa att hon kände doften av människor, mamma var snabb att ta en nyckel som vi behövde från trollmor. Vi sprang sedan ut och öppnade låset på boken och där fanns vårat fotogafi! Vi lyckades med uppdraget och firade med att gå till den snälla tomten och fikade tomefika bland kantarellerna! :) Sen gick vi tillbaka till tjejen som vi träffade i början av äventyret handlade ett varsitt fint vykort som minne och åkte mycket nöjda hemåt igen! :) Tack mamma och Nea för en lite läskig men kul dag! ♥

Det var en mycket kul grej som hade arrangerats! Jag blev glatt förvånad över engagemanget som lagts ner, sån smart och skojig grej! Sen är ju jag väääldigt svag för allt som har med skogen, tomtar och troll att göra, tycker det är något speciellt! Det är ju inte direkt någon slump att jag har "Trolltyg i Tomteskogen" som ringsignal och att det även är en av mina favoritfilmer. ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0