Strul.Ja, hej hej! Här har det varit strul och därav den lilla bloggtorkan.
Det är vårat Internet som vi har fått en omständig och strulig historia med. Allt började med att vi i förra veckan fick hem ett brev från våran nuvarande Internetleverantör om att det skulle bli ett avbrott någon gång under eftermiddagen den 26:e april (alltså i tisdags). Det enda vi skulle behöva göra som nuvarande kunder var att efter avbrottet klicka oss in på en inloggningsportal, välja den tjänst vi vill ha, och så skulle allt vara som vanligt igen efter 15 minuter. Så blev det inte.
Det som istället händer att vårat Internet dog först igår (då jag självklart gärna hade behövt det i skolsyfte). Jag kom in mycket riktigt på den där inloggningsportalen, fast där fanns det flera olika leverantörer och nästan alla var billigare än den vi har idag (som vi för övrigt inte har varit speciellt nöjda med heller). Jag såg då till att överleva gårdagen utan Internet (höhö) och så satte jag och Emil oss ned på kvällen för att bestämma vilken leverantör vi skulle välja. Men när vi ska läsa om de olika alternativens avtalsvilkor så kommer vi inte åt dom, eftersom vi inte har något Internet!! Man kan ju inte ingå ett avtal utan att veta vad det är för avtal, puckon! Då tänkte vi ringa till den här portalens kundtjänst istället för att få hjälp... bara det att dom inte har något telefonnummer! Istället fanns där en mail som dom tyckte att man skulle skriva till så skulle dom maila tillbaka med svar men det går ju inte, eftersom vi inte har något Internet!! Alltså, hur tänker folk?
Idag kunde Emil läsa de avtal som var intresserad av från jobbet, och så beställde jag sedan det vi tyckte bäst om. Så nu är vi ute och kan surfa igen, men det var absolut inte någon smidig väg dit!

Ursäkta om jag verkar upprörd i inlägget, men det för att jag är det. Lite alla fall. Det vore ju en sak om vi själva hade sagt upp något och strulat till det för oss, men så var det ju inte. Grr! Men nu är jag faktiskt mest glad, jag har fått skriva av mig det värsta och så är det ju faktiskt ändå fredag, hihi! :)

Kommentarer
Postat av: Sara (LiU)

Men shit vilket krångel, vad dumt av dem :O

2011-04-29 @ 18:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0