Så gott som ny!

Hej alla!
Åh, vad det har kliat i bloggfingrarna på mig i helgen... det har ju varit en alldeles blogdöd helg! Jag har inte varit bortrest eller så, jag har varit i hemmets trygga lilla vrå. Men det jag sysslat med är ju min dator som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Jag (och mitt datasnille till pojkvän) har kopierat över sånt jag vill spara, så nu mera ligger allt sånt på ett tryggt ställe, om nu min dator skulle krascha så finns mina foton, illustrationer och jobb kvar, tokbra! :) Det var ju en hel del gigabytes som skulle kopieras över så detta spenderade jag fredag e.m och lördagen med att göra. När varenda fil och mapp var överförd installerade vi Windows 7 i min dator. Så idag har jag ägnat min tid till att installera program och typsnitt jag vill ha i min så gott som nya dator. Det känns verkligen toppenbra! Jag märker stor skillnad, datorn startar ju till exempel upp så snabbt så att jag håller på att tuppa av, haha! :)

Jag har ju faktiskt gjort lite annat i helgen också. Mellan alla överföringar och installationer gick Emil och jag på stan igår där vi bland annat besökte Forex och trollade bort svenska kronor till euros istället (vi åker ju till Tallinn snart, jippi yey!) och så satte vi oss på ett fik och fikade, mysigt värre! :) Idag gick vi en skön promenad och stannade till vid en vårmarknad (där var det inte så mycket att ha) och i övrigt har jag legat och vilat/sovit för jag är så sinnesjukt trött nu för tiden och känner mig allmänt konstig. :/

Hoppas ni haft en fin helg (trots brister på blogginlägg här, haha!) och att ni får en bra kväll! Jag måste nog illustrera lite senare för det var ju flera dagar sen sist! ;) Men nu måste jag nog bada för jag är frusen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0