Tidsbrist och ljuspunkter.


Vem kan det vara som lurar bland småsvamparna i skogen? Fortsättning följer...(när jag har tid).

Det är det som jag känner är mitt problem idag, brist på tid men en otrolig lust till att skapa. Skolan tar ifrån mig så mycket tid just nu att jag blir frusterad. Det blir så när jag känner mig kreativ med mitt företagande, som blivit något slags "på sidan av-grejs".

Men jag har ändå lite ljuspunkter. Nästnästa helg får jag träffa min familj! Emil och jag ska huvudsakligen åka uppåt i landet för en mindre skojig sak, nämligen begravning...men inget ont som inte har nå gott med sig. Jag har saknat systrar, vovve, föräldrar och barnen så mycket nu ett tag (inte trott att jag skulle kunna åka till dom förrän jul) så det här känns ju tokbra! :P En annan skojig sak är att Emil och jag ska gå på en till lägenhetsvisning imorgon kväll, jag ringde nyligen och bestämde träff med gubben som bor där i nuläget. Han var en skojig prick, hihi. Sånt folk gillar jag. :) Nu får vi bara hoppas på att den här visningen går bättre än den förra...:/

Nu ska jag göra mig iordning för att knata ner till Norrköpings konserthus där jag ska möta upp gruppen. Vi ska nämligen filma där idag till ett personporträtt. Berättar mer om det någon annan gång. :) Får se hur det kommer att gå med alla kameror, ljus, ljudmickar och sladdar...uj uj. Men det ska nog gå finfint, hihi. Ha en unrderbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0