Canvasleverans!

Hej hopp och hallå alla balla!
Tidigare idag hade vi redovisningar och det gick tokbra så nu kan man ta helg med gott samvete. :) Fredagmysdags nu och jag ser fram emot en helg att samla på mig nya krafter till att ta tag i kommande vecka. Då börjar nämligen de så kallade "medieveckorna" och enligt schemat kommer jag inte behöva vara orolig över att bli rastlös om jag säger så, hehe. Blir nog mycket att göra men det ska bli skoj, ska ju syssla med video. :) På tisdag ska även jag och Linda knata iväg till gymmet och träna gruppträning, det kommer bli tokjobbigt tokskoj!
I helgen vet jag inte om det blir en helg i Linde eller om den kommer spenderas hemma än (ja, Emil och jag är nog världens beslutsångestdrabbade personerna nu för tiden). Oavsett blir det allafall en hemmalagad pizza ikväll och bokläsning i helgen. Bokläsningen är för en trevlig hemtenta som ska vara klar i slutet av oktober och eftersom jag är extremt obokmalig så vill jag sätta igång i god tid. :) Jag önskar jag ville läsa mer men jag lyssnar och ser hellre på berättelser och fakta istället att läsa den. Men det här ska nog gå bra, har valt ut en bra bok som jag tror jag kommer gilla så det bådar ju gott! :)

Och titta här vad jag fick levererat hem till porten av snälla Lena på tryckeriet, canvastavlorna! Visst blev dom fina? Jag är toknöjd och hoppas tavlornas ägare också kommer tycka om dom. :) "Chill Out" är i måtten 40x70 cm och jag har länge viljat se den här bilden som en canvastavla och nu får jag göra det, kul! Den kommer hänga hemma hos modellen (Rasmus). Bröllopsbilden är 80x80 cm, baotastor! Man kan inte riktigt förstå hur små/stora bilderna blir utanför dataskärmen, hihi. Vad tycker ni? (om tavlorna alltså, inte om mina muppiga miner, höhö)Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anna

Toksnyggt!

2010-09-10 @ 18:40:04
URL: http://anna-charlotta.blogspot.com
Postat av: Matilda

underbara foton, vad duktig du är!

älskar bebisfotot, riktigt fint! verkligen!

2010-09-10 @ 20:26:58
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Cecilia

Wow, vad fina dom är :) Chill out är nog favoriten :D

2010-09-10 @ 21:15:16
Postat av: Mamma, tillika beställaren, till chill out

Åhhh den e precis som jag föreställde mej... Du e bäst syrran =)

2010-09-10 @ 21:43:51
Postat av: Mamma Marie

Kanonsnyggt. Bröllopsbilden är ju fin, men jag känner ju den lilla modellen på chill out.

2010-09-10 @ 22:19:40
Postat av: Syster

Vart är vår bild :0( kram

2010-09-11 @ 13:28:12
Postat av: Emma svarar

Tack tack tack för era fina kommentarer! :)Till Syster: Er bild är såklart också här i samlingen i tryggt förvar.:)

2010-09-11 @ 20:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0