En höstig helg.

Halli hallå!
Nu är jag hemma igen i min lilla boning efter en helg i Linde. Känner mig fortfarande lite skakig i skallen efter bussresan (hatar att åka buss!!!) men skaket börjar sakta men säkert att försvinna nu.
Min helg kan jag sumera som mycket höstig (inte mig emot, hösten är min favoritårstid!). Hör här bara, i lördags gick vi på marknad, på kvällen låg jag i sängen, insjunken i en bok med katter liggandes runt mina ben medan regnet smattrade på rutorna utanför. Idag har Emil och jag plockat massvis med trattkantareller och innan vi tackade för oss bjöd vi på äppelpaj. :) Höstigt värre! Mellan alla dessa aktiviteter har jag sovit också, välbehövligt!

I veckan väntar ett mer fritt skolschema men det kommer bli lite föreläsningar, manusarbeten och troligtvis filmning. På kvällarna ska jag ägna min tid åt träning, kompisträffar, företagsjobb och bokläsning. Ja visst, bokläsning. Jag har ju gått och förälskat mig i en bok, vilket är myyycket ovanligt! Det är till en hemtenta och det är därför det känns så extra bra att jag verkligen lyckats sjunka in i en bok. Hurra! Ser till och med riktigt fram emot min "bok-läsar-tid", hihi.
Nu doftar lägenheten gott minsann, Emil har förvällt våra svampar. Dom kommer säkerligen förgylla våra fredagspizzor och grytor ett tag framöver. :) Nu ska jag kila in i duschen sen blir det korvmackor (med korv köpt från marknaden) och kika på hur valet slutar. Vi hörs. Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0