Blocketannons & Galleri Canvas

Hej hopp och tjena mors!
Usch, jag tar nog tillbaka det där jag skrev om imorse, att snön var välkommen. En liten gnutta allafall...snön är ju inte så värst nice när det bara kommer ner slask, vilket det gjort hela dan här. :/ Det är ju det där fluffiga vita som jag villl ha! Inget blisk och blask. Men jag är glad ändå, för detat är ändå ett gott tecken, ett steg närmare julmyset! :)
Nu är jag nyss hemkommen från en dejt med Jenny. Vi har suttit och börjat skriva på vår uppsats som vi ska göra tillsammans fram till jul. Himlans trevligt! :) Vi har fått mycket gjort för att vara den första skrivdagen! Den sista timmen blev dock mest flams och att vi fastnade på ett ord per minut, en mening tog kanske 10 minuter att få ihop, haha! Men imorgon kör vi igen, nya krafter! Ska berätta lite mer sen om vad det är vi ska skriva om. En rätt kul grej. :)

Jag har ju inte varit så värst flitig här på bloggen i några enstaka dagar nu. Dels beror det på möten i skolan, de nya blixtarna som vill ha uppmärksamhet (hehe) men mest fix med Kirimojas hemsida. Den har nämligen förberetts inför en annons. Nu är hemsidan klar och jag lade upp annonsen på Blocket när jag var hemma på lunchen idag. Gjorde en ny annonsbild också, gillar ni den?
Vad har jag då gjort om på hemsidan? Jo, eftersom jag vet hur poppis det är med canvastavlor och att jag har bra priser på dom via mitt uppskattade tryckerisamarbete så har nu canvasframkallningen fått en egen sida! Jag har även gjort ett till galleri där jag lagt upp lite av mina verk som finns att beställa som just canvastavlor. (Men man kan ju även så klart skicka in en egen bild till Kirimoja också och få den tryckt canvas!) Till detta finns nu även en liten julbonus...men den ska få ett eget blogginlägg. :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0