FödelsedagenJahopp, då var man fyllda 24 år då. Känns inte sån stor skillnad, kanske att man blivit något smartare och mognare under natten. ;)

Här ovanför ser ni lite bilder som fick symbolisera min gårdag. Det var i stort sätt en vanlig torsdag, fast med fler hälsningar än vanligt. :) Tror jag fick runt 12 grattis-sms, 3 hälsningar på MSN, två grattiskort och hela 7 blogggrattis av släkt och vänner. Tusen tack! Var enda grattis värmde, hihi.

När Emil kom hem på kvällen pysslade och donade han för mig. Jag fick en både otroligt fin och god middag i form av tacos och sen sjönk vi ner i tv-soffan där jag fick fruktsallad med glass och brownies, mums filibabs!

Lite trevliga födelsedagspresenter fick jag också. Av Emil fick jag två biobiljetter till Alice i Underlandet att se i 3D (så ikväll blir det ett biobesök, yabba dabba do!!!). Jag fick även fotofix, dubbelhäftande tejp som man fäster foton på papper på ett snyggt sätt. Perfekt för min portfolio! :)
Av mina fina systrar med sina familjer fick jag ett blomsterbud bestående av en vårig blomgrupp. Den pryder våran gröninspirerade lägenhet perfekt! :)

Nu ska jag få lite lunch i magen, jobb avklarat och ikväll väntar pizza och bio! :) Ha ett trevligt fredagsmys alla!Kommentarer
Postat av: Matilda

grattis i efterskott!

hoppas ni får en trevlig biokväll!sv: tack så mycket!

2010-03-12 @ 15:10:09
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0