Tisdag och ett grattis på efterslänt

Igår bestod ju som sagt min dag av näst intill enbart uppsats-skrivande. Idag har jag dock fått andra och fler saker gjorda, både lite städning i lägenhet, träning och jobb. Det känns nice! :)

Titta här vilket vackert kort som jag nyss hittade i min mejlbox! Det är från min kära vän Sandra som jag blev riktigt go vän med under Grafiska design-utbildningen. Saknar henne tokmycket!!


Här kan ni se kortet som jag fick av henne förra året. Ser ni ett slags mönster? Ni kanske undrar vad tusan den böja gula filuren gör på alla kort. För att göra en lång historia kort så är bananen en speciell symbol för Sandras och min vänskap, mer än så säger jag inte. ;)

Nu, då jag inte bloggar förstås, sitter jag och pillar lite till hemsidan. Snart kommer nämligen både det ena och det andra upp där! Alltid lika skoj att uppdatera sig lite. :) Nu ska jag fortsätta medan kreativiteten är uppe. Hej så länge!

Uppdatering: Det var inte förra året som jag fick det första kortet av Sandra, utan förrförra året. Rätt ska va rätt. :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha! Fast då skrev jag fel förra året för där står det 22år! Undrar vilket kort jag var seriösast med:)

2010-03-23 @ 18:41:40
URL: http://sanzza.blogg.se/
Postat av: Emma svarar

Oj, nej det är jag som är snurrig i bollen. Det var faktiskt förrförra året som jag fick det kortet av dig. :)

2010-03-23 @ 18:45:22
Postat av: Annika

Grattis i efterskott =) Vad skönt att de faktiskt är så hjälpsamma på skattekontoret. Efter vad man hört från andra myndigheter så är det ju inte alltid lika lätt att få svar på 'dumma' frågor sådär. Men skönt att känna att man inte ger sig ut i ett minfält med företagandet då =)

2010-03-23 @ 20:25:41
URL: http://wilanand.wordpress.com
Postat av: Annika

En kommentar till: jag skulle vilja skriva ett inlägg om dina underbart söta illustrationer på min blogg, och vill gärna bifoga ett par bilder för att visa lite av det jag gillade, men ville kolla först om det är ok med dig? Jag länkar dom till din sida kirimoja och skriver vart de är ifrån såklart.

2010-03-23 @ 20:44:30
URL: http://wilanand.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0