PåskpyntHar ni påskpyntat något i år? Det har inte vi gjort. Det slog mig faktiskt idag att man kanske borde ha gjort det, vops! Men jag hittade av en slump i städskåpet två små kycklinggula fjädrar som numera pryder vårat tv-bord. I övrigt så har vi ju alltid numera många gröna detaljer så det "höjer" påsstämningen lite faktiskt. Så det är superpåskigt här när man tänker efter, hehe. ;)

Imorse masade jag mig verkligen ur sängen, jag satt nämligen uppe på tok för sent och färdigställde ett jobb. Väl på lektionen så gick läraren igenom grunderna i hur man gör en hemsida...inte så givande eftersom jag redan fått lära mig det. Jag hjälpte mina klasskompisar och var deras webbsupport (höhö) sen traskade jag hemåt, åt upp pizzan sen igår sen bar det av till tryckeriet för att hämta canvastavla.
Väl där märkte kritiska jag att det var en mycket irriterande vit fläck så dom fick bakläxa...kände mig lite dum faktiskt men å andra sidan ska man ju känna sig nöjd...så på torsdag morgon ska jag cykla dit igen, hämta tavlan, skynda mig hem för att hinna med tåget upp till Hudik, blir intressant...:P

Nu inväntar jag på att Emil ska komma hem så vi kan laga mumsig fläskfilégryta, mums filibabs! Hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0