Oväntat besökTitta så fina tulpaner jag fick av Emils föräldrar i en lite förskjuten gratulation på födelsedagen! :) Vi har nämligen haft trevligt besök ikväll!


Men innan dess har inte min fredag varit sådär jättelysande bra... jag vaknde efter en sååån god nattsömn, gjorde mig klar för dagen och jobbade undan lite skoljobb innan det var dags för handledningsmöte i skolan. Efter det knåpade vi med lite ändringar i uppsatsen och sen gick jag hem för att få i mig lunch.
Men då kom den mycket dumma magvärken som man kan drabbas av en gång i månaden...aj aj aj. Tryckte i mig en värktablett, smsa gruppen att dom nog fick jobba den sista timmen utan mig (för jag kunde inte stå upp) och lade mig i ett varmt bad för att slappna av i kroppen. Inte kul alls att inte kunna jobba med gruppen. :(
Jag har alltså ointe fått mycket nytta gjort idag, magen blev bättre efter badet men jag har varit yr. Jag har mest myst runt i morgonrocken.
Så ringde Emils mamma vid 17-tiden och sa att dom snart var framme hos oss för att hälsa på och bjuda på middag. Väldigt spontant och tokskoj! Men det var ju till att klä på sig annat än morgonrocken och borsta ut fågelboet på skallen hihi.

Jag fick som sagt tulpaner av dom och ett knallrosa paket. Vad det var i får ni se imorgon. :) Efter det gick vi ut och åt på restaurang och nyligen har dom åkt hem. Nu ska jag fortsätta dega och ha värmekudden på magen. Det brukar göra susen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0