Min vän radion.God eftermiddag på er!
Idag har jag känt mig nere. Vet inte riktigt varför, ibland känner man bara vissa känslor utan att veta någon speciell anledning. Så är det alla fall idag, jag är nere men vet inte varför.
Dagen blev lite muntrare när jag blev bjuden på te borta hos Malin i växlen/vakten och fick en bulle på eftermiddagsfikat. :) Något som brukar göra mig glad också är när jag illustrerar så det fick bli en snabb avbild på den lilla radion som håller mig sällskap här på jobbet om dagarna. Eftersom det är semesterperiod nu så är allt så mörkt och tyst här, utom inne hos mig på postkontoret då där lyset är på och radion är på max, hehe. ;)
Från radion hörs P3, det enda jag kan lyssna på om jag ska lyssna på radio. Där slipper man reklam och massa uttjatande av låtar (som man först gillar men som man kan spy på efter en veckas lyssnade på vissa radiokanaler). Sen är det låtar som tilltalar mig mer som spelas på P3 och så är det mycket  intressant prat och härliga program. Sånt gillar jag. :) Idag var det till exempel ett sånt passande tema på programmet Christer där man fick ringa in och berätta vad som gör en glad. Vissa har sjuk humor...

Nu ska jag snart sluta för dagen och sen bär det av ut till Iggesund dit mamma, pappa och jag är bjudna på middag hos min syster med familj. Trevligt värre! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0