Dags För FredagsmysHej på er!
Nu börjar jag trappa ner och ta helg. Har väll inte idiotjobbat idag men jag tycker man inte behöver det jämt heller. :)

Jag har varit till Lidl för att handla min müslin som bara finns där, jag har ett beroende av den nämligen och kan tänkas gå mil till närmsta Lidl om så är fallet! (tur att det bara handlar om några kilometer hittills, hehe). Väl där hittade jag en sak som Emil och jag jagat sen vi gjorde om i lägengeten - en förvaingsbox att ha under sängen där vi kan lägga allt som vi vill ha nära till men ändå inte vill ska synas. Så jag köpte den och envist bar den hem (+ en matkasse). Man kommer långt på envishet alltså, hihi. :D Det avr värt det, blev ännu finare hemma nu, perfekt!

Skrivit lite på mitt manus till projektredovisningen, skickat iväg ett kvitto till en kund och dammat och donat lite här hemma. Kunde dock inte dammsuga som jag tänkt göra...så fort jag knäppte igång lilla knubbisen lät den väldigt konstig och började lukta bränt... Nu vågar jag inte röra den. :P Börjat julpysslat till min lilla "bloggjul" som kommer i december också.

Ha en mysig fredagkväll och helg alla!

Kommentarer
Postat av: Anna Sundin

Vad är det för musli? Jag är oxå muslitokig!

2009-11-13 @ 22:29:57
URL: http://anna-charlotta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0