Så var det klart...

Nu så. Hemma från sista dagen på sommarjobbet, känns rätt skönt. Men ingen rast och ingen ro än inte. På att-göra-listan står nu packning och göra lilla bilen fin. Glömt berätta att Femman (bilen alltså) fått ett hål i taket, en taklucka har trollats dit av min söta pappa. :) Nu behöver jag kanske inte svettas bort i bilkörningen mer, hihi.

Sista dagen på sommarjobbet är även lika med sista dagen i Hudik hos föräldrarna. Det har varit mysigt, som alltid, att komma "hem" till landet. Kommer såklart att toksakna vännerna och familjen här uppe men jag får trösta mig med att ni finns ju faktiskt kvar. Den här gången blir det dessutom lite lättare att åka härifrån då mamma och pappa också ska ge sig iväg neråt till Göteborg med husvagnen en vecka. Får njuta en vecka till med min hund Wilma nere i Norrköping, yey!En somig bild som jag hitta i mammas bildmapp.(hoppas jag får låna den till bloggen) Emil, jag och Rasmus ute i soffan hos mamma och pappa.


Nä, packning och bilstäd var det! Nästa gång blir det bloggning hemma i Norrköping!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad söta ni är :) Ni ser ju ut som en riktig liten familj ni tre! Snart är du hemma min vän, ska bli så härligt att "få tillbaka" dig, men jag är jätteglad att du haft det braaa. Nu ska jag sätta mig med uppsatsen blähk

2009-08-08 @ 11:17:20
URL: http://joona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0