God morgonTorsdag idag. Hjälp, vad tiden går fort! Inte sovit bort min förkylning helt men den är på god väg att ge sig av tror jag bestämt. :) Emil har börjat skrämma upp mig med att jag kanske har/haft svininfluensan. "Haha" har jag sagt men efter att googlat lite på symptomerna för den så har jag varit utsatt för allt utom kräkningar...:S Man kan ju ha haft en svininfluensa-light, men det är ju samma symptom som en vanlig influensa om jag förstått saken rätt. Tanken är allafall lite skrämmande, jag kan ha drabbats av det, isch! Men om jag har den så har nog alla 80 personer i min klass den också för alla mår vi lika kass verkar det som. Hör ju knappt vad föreläsarna pratar om pga av alla nysningar, snörvel och hostningar.:P
Aja, håller tummen för att jag bara blir bättre och bättre nu. Dagens dag har lite smått och gott att bjuda på för min del: Klockan 12.00 ska jag träffa min lilla grupp och vi ska sammanfatta ett ämne till en uppgift som vi sen ska redovisa i klassen kl.13.00, en uppgift vi fattar noll av men det blir nog bra, hihi. Slutar runt 15.00 och då ska jag hem och göra klart en skrivuppgift så jag har helgen fri till annat än skolfix. Ikväll väntar en storhandla-tur med min kärlek.
Igår kände jag ett stort fotosug!! Emil var också på så nu har vi bokat in en fotorunda tillsammans imorgonkväll om det är bra väder. Det ser jag fram emot! :)

Ha en bra dag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0