En björnhälsningDet här är min älskade kompis Mofli. Mofli är en isbjörn som jag fick min första julafton av mamma och pappa och han följer med mig troget än idag. Nu leker vi inte så ofta längre, vi båda har blivit rätt gamla och slitna. ;) men han sitter och ser på mig uppe på en hedersplats på bokhyllan i lägenheten. Han har en söt liten svart tygnos och kolsvarta ögon. Mofli är rätt sliten för han älskade nämligen att åka karusell (tvättmaskin)i våra yngre dar. Han behövde det också då hans vita päls inte alltid var just vit... Mofli har hjälp mig många gånger, tex när mamma skulle dra ut någon sticka i fingret på mig så bet jag hårt i Moflis öra, det hjälpte mycket. Mofli kommer jag aldrig att göra mig av med. Har en fundering på att ta med honom i min grav när den dagen kommer. Namnet Mofli kommer från en tecknad film som jag såg mycket på när jag var liten. Det var dock en koalabjörn som hette Mofli men det brydde inte jag mig om. Mofli ville gärna vara med på ett hörn i bloggen från och med nu och det ska han självklart få vara! Han är ju en viktig del av mitt liv. Utan honom skulle jag haft massa stickor i fingrarna nu ju. :)

Fredag idag, tjohoo! Det ska jag fira med att snart masa mig iväg till en plats i Norrköping med min grupp för att spela in och lyssna vilka ljud vi hör, spännande hihi. See ya!

Kommentarer
Postat av: syrran

Åhhh Möflin ;) gonallen!

2009-08-28 @ 20:48:54
Postat av: Andra syrran

Åhhh...de e nästan så man fick en tår i ögonvrån, många minne (jag har Bert i sovrummet oxå, hi hi)....imorron e de kalas...tänker på er, Moflie oxå såklart

2009-08-28 @ 23:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0