Det återkommande mysteriet


När jag tog studenten så fick jag mycket fint., bland annat en hälsingering - en silverring med linblomman på. Den är verkligen en favorit i smyckeslådan. Använder inte mycket smycken men den här ringen använder jag ofta. De enda gångerna jag inte gör det är det antingen väldigt varmt, då svullnar fingrarna och jag får panik att jag inte får av mig ringen. De andra gångerna jag ionte har den på mig är då ringen helt enkelt är borta. Det är här mysteriet kommer in.
Jag kan ha använt ringen flitigt en period och sen VIPS är den borta! Då jag letat efter den har jag aldrig hittat den men om jag däremot struntar i den så dyker ringen efter några veckor upp igen! Helmysko för det här är en vanlig förekommande händelse.
Nu har min lilla ring varit borta hela sommaren. Jag tänkte på den igår och började bli orolig att jag faktiskt tappat/glömt den någonstans. Jag beslutade mig för att leta nu i förmiddags och jag hittade den!! Jippi! Nu sitter den återigen på fingret och glimmar. :) Kanske var det så denna gång att ringen tog semester för att den visste att mina fingrar skulle vara som prinskorvar under sommaren...vem vet? Har jag en smart ring kanske? ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Det låter sannerligen som din ring har en egen vilja, den kanske till och med vet ditt bästa? Den kanske tyckte ni behövde paus från varandra och visste med sig att det är varmt på sommaren och det är svårt att ha ringar som sitter bra då :)

2009-08-20 @ 13:27:31
URL: http://joona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0