Meet Mr. Grumpy


En tidig morgon

Vaknade av att solen kikade in genom fönstret en timme innan klockan skulle ringa. Jag kunde inte somna om så jag gick upp, tog kameran med mej, gick ut och fotade i det fina morgonljuset.


Summertime!


SS - hemlängtan...efter lite lokala undersökningar samt egen granskning så är slutresultatet att handlingen i denna serie är väldigt oklar. Den kommer göra sig mer förstådd då den kommer komma som en liten filmsnutt i framtiden :)

Den lille havsmannenEn moderniserad tolkning av "Den lille havsfrun" ;)

En sommarkänsla


SS-blyg


Bilder från syrran bröllop

Ett litet axplock av min fotoskörd :)Dagens namn"Emma är ett namn av tyskt ursprung, från början ett smeknamn för namn på Erm(in)-, Irm(in)- 'stor, väldig', senare även smeknamn för Emilia. Emma är från början en feminin form av Emanuel."


Hmm..."stor", "väldig"...jag tolkar det som mäktig :)

Sky on fireVill bara visa hur himmlen såg ut här igårkväll

Dripp dropp


...


Purple nature


Men åhh....Min hund Wilma som är något trött på sin matte som ska fota hela tiden :)


Slut på krafter?Ja, ungefär så här känner jag mig nu...helt vilsen på idéer och ork. Så fort jag ska jobba med tex bröllopsfoton så vill det bara inte bli bra! Eller blir det bra fast jag inte ser det? Det bästa är väll att ta en liten paus helt enkelt och hoppas på att inspirationen kommer att flöda snart igen :)
Brist på sömn kan även det vara en orsak så därför är det bäst att krypa ner i sängen nu! :)

Gonatt!

BröllopsfixSitter och redigerar för fullt med alla bröllopsfoton. Men inspirationen är inte den bästa. Tycker för tillfället att allt blir kasst och då är det ett tecken på att man ska göra något annat :P

Thea


Sushikväll

Ikväll blev mor, jag och pappa helt oväntat bortbjudna på sushi hos de nygifta paret (min syster och man). Där var det livat eftersom deras vänner från Norge var där med sina barn. Jag passade på att fota lite innan jag mumsade i mig den gudomligt hemlagade sushin! :) 


Å Emma hon e tlööööött...tlöööött

Hej på er! :)
I helgen var det dags för syrrans bröllop som jag kan, så här i efterhand, säga blev väldigt lyckat och bra :)
Vaknade på lördags morgonen av att det öste ner regn men under fotograferingen var det riktigt vackert väder! Sen under kvällen var det regn igen och åska men det gjorde ju inget för då va vi under tak med god mat å sen dans :)

Nu är jag helt utpumpad. Som jag skrev tidigare har jag haft fullt upp med allt det grafiska som skulle göras till bröllopet men nu är det "bara" brudparets blogg som ska underhållas med foton och tackkort som ska göras.
För att orka med det behöver Emma ta igen en hel del förlorade sömntimmar. Passande nog är jag ensam hela veckan efter jobbet på kvällarna så jag kan med gott samvete vara en osocialis och bara sova som en liten gris :P

Men håll utikik för all del för det kommer inom en snar framtid att dyka upp bröllopsfoton! :)

Psst...ni glömmer väll inte att rösta på mitt allsångsbidrag? Sista dan idag ;)
Till allsånginlägget

I´m done!

Efter oroliga nätter och näsblodiga dagar sitter jag på mitt givande (?) sommarjobb och taggar ner efter att precis gjort klart ALLT till min systers bröllop som är på lördag. Nu är det bara att ta på sig klänningen för min del hehe :P
Jag har gjort allsångshäften, placeringskort och kyrkblad. Helt okej resultat blev det faktiskt också :)
Jag har även startat upp en blogg åt brudparet där det ska läggas in bilder från bröllopet. Tackkort ska väll också göras så jag kommer nog inte vara sysslolös efter lördagen lugn bara lugn ;) Men det finns ju anledningar till varför jag gör allt det här, i både med och motgångar, det är ju för att det är kul och för att jag älskar min syster :)

Nu ska jag fortsätta fira med min godispåse som jag köpte till mig idag som belöning :)
Min Emil kommer ikväll också, jippi!!!!

Drömmar på ett moln


Nytt bidrag till allsången

Ja, här är då mitt andra bidrag till Allsångstävlingen:


Det var det första omslaget jag gjorde som jag sen la åt sidan. Jag är inte alls nöjd med det men istället för att kasta det i papperskorgen så kunde den få en chans :)
Om ni gillar det så gå gärna in här och klicka er vidare in i tävlingen för att se bidragen. Under vecka 3 ska mitt finnas med.

Vilket av mina bidrag gillar ni bäst föresten?

eller  

She really wanted that pear...


Möhippa för syster igår


Golden cows


KOooool...


Blicken och grässtrået i munnen är så härligt :)

RSS 2.0